OPLÆSNINGER & ARRANGEMENTER

Oplæsninger & arrangementer

Har du lyst til at møde forfatteren?

Jeg laver også arrangementer med fortælling/oplæsning på opfordring - se mere her


Arrangementer 2018

2018 blev et lidt anderledes forfatterår. Første halvdel af året stod i Kær-Litts tegn. Jeg var projektleder på festivalen for kærlighedslitteratur - arbejdet startede allerede i slutningen af 2016 og kørte hele 2017. Fra årsskiftet 17/18 og frem til afholdelsen af festivalen 5. og 6. maj 2018 på Fuglsang Herregaard på Lolland stod der Kær-Litt på det meste af min kalender. Derfor måtte jeg sætte forfatterskabet på hold i den periode.


Arrangementer 2017


Oplæsning under Sommerudstillingen på Masnedøfortet - 16. juli

Det er noget helt specielt at læse op midt i udstillingen på Masnedø. Kunsten på væggene i samklang med ordene. Jeg fortalte og læste op af helt nye tekster, der alle havde omdrejningspunktet kærlighed, men ikke nødvendigvis den romantiske, lyserøde. En dejlig eftermiddag i godt selskab med forfatter Ole Clifford.


Ord på biblioteket, Kulturarkaden, Vordingborg - 19. april

Jeg havde fornøjelsen at fortælle og læse op sammen med fortæller Anna-Marie Helfer. Oplæsningen var arrangeret af det lokale forfatternetværk StORDstrømmen.Arrangementer 2016


Forfatteraften på Møn Bibliotek, Stege - 19. april

Jeg fortalte og læste uddrag fra mine romaner "Djævelen i dig selv" og "Den skotske forbindelse" - og havde publikumspremiere på en helt nye historie "Dagen derpå".

Tak til et interesseret og spørgelystent publikum.

Jeg havde fornøjelsen at være sammen med to andre forfattere fra Møn: Karen Syberg og Jørgen Munck Rasmussen. Fortæller Marianne Christensen svævede over vandene og sørgede for at tiden ikke løb fra os.


Arrangementer - 2015


Lena Laurentis - Oplæsning Huset i Parken, august 2015

August 2015 - Vi fejrede Carl Nielsens 150 år - Huset i Parken

Jeg trådte op med en historie skrevet til lejligheden, inspireret af "De 4 Temperamenter". På de gode grin og smil fra publikum var det klart, at alle kunne genkende nogen, eller måske sig selv :-)

Desuden optrådte skuespiller Christian Steffensen, fortæller Marianne Christensen, forfatter Sigurd Kværndrup, og kunstner Anne Gyrite Schütt, som til dagen havde malet et fantastisk portræt af Carl Nielsen.


Lena Laurentis - Oplæsning, Thorsvang, Møn - juli 2015
Lena Laurentis (yderst t.h.) - Forfattermøde juli 2015, Masnedø Fort

 Juli 2015 - Thorsvang Samlermuseum, Møn

Jeg fortalte og læste uddrag af historien "Den glohede cirkel", mit bidrag til StORDstrømmens Antologi, samt af min roman "Den skotske forbindelse" - sammen med Jørgen Munck Rasmussen og Anna-Marie Helfer.Forfattermøde - juli 2015 - Masnedø Fort

Jeg fortalte og læste op af mine romaner som en del af Sommerudstillingen 2015  - sammen med Marianne Christensen og Michael Næsted Nielsen.

Jeg var med-tovholder på tre forfattermøder samt billed-og tekstinstallationer i

fortets indre gange under Sommerudstillingen.Oplæsning - 23. april 2015  - Danmark Læser  - Huset i Parken, Fuglsang Kunstmuseum

Præsentation af StORDstrømmens Antologi 2015

Jeg læste op fra mit bidrag, "Den glohede cirkel" og  min roman "Den skotske forbindelse" - Poul Poclage leverede et stemningsfuldt musikalsk intermezzo.  Michael Næsted Nielsen og Thorvald Berthelsen  læste digte. René Birger Jensen fortolkede med bluesinspireret guitar  Susanne Nyholm Michelsens digte. Som en flot afslutning tegnede og fortalte Anne Gyrite Schütt levende og med smittende begejstring om det at tegne.


  

All content Copyright Lena Laurentis All Rights Reserved - mail@lenalaurentis.com

 
Kontakt mig på e-mail eller tlf. 30 26 04 17